Byens maler!
Vi presenterer oss som generasjonsfirma siden 1923. Bedriften ledes i dag av tredje generasjon, og har vært drevet kontinuerlig i mer enn 80-år.

Underveis har det vært endring i selskapsform og interne fusjoneringer, noe som gjør at det i dagens firmaattest står stiftelsesdato i 1987. Underveis har vårt firmanavn vært : Vestbyen Malerforretning AS – I.O.Utgaard og Utgaard AS. Med bakgrunn i dette har vi tradisjoner å ta vare på samt erfaringer å ta med innen fagene våre.

Utgaard AS har i dag 25 ansatte – 22 i produksjon og 3 i administrasjonen. Derav har vi en servicebil-avdeling på 7 personer. Vi har kontorer i Carl Johans gt. 12 i Trondheim sentrum.

Vår kundegruppe er : Privatkunder, bedriftskunder, entreprenør, profesjonelle utbyggere og det offentlige.

Vi presenterer oss som et typisk ”all-round-firma” innen maler og byggtapetserfaget. Med det mener vi at vi utfører alt fra de minste oppdrag og til større nybygg.

Vi utfører alt innen maler og byggtapetserfagene. Vi sitter med nødvendig kunnskap, utstyr samt ressurser for å få dette til.

Utgaard AS er etter vår egen mening et firma som har klart og fortsatt skal klare å ivareta de utfordringer og oppgaver som ligger i ditt/deres oppdrag og vi sørger for den største oppmerksomhet og prioritet fra vår side.Utgaard AS, Carl Johans gt 12, 7010 Trondheim, tlf 73 80 22 90, utgaard-as@utgaard-as.no